dimarts, 22 de març de 2016

Acampada d'hivern a Andorra

Després d'un temps desconnectada, torno amb una entrada sobre l'acampada d'hivern que vam fer l'hivern de 2014/2015 a Andorra; bé, no vam acampat ben bé a Andorra, si no a la frontera, al Càmping Frontera Park, a La Farga de Moles.

Vam gaudir molt de la neu, tant a pistes com a Naturlandia i ens va servir també per a conèixer millor el Principat. Va estar molt bé, però sent sincers, vam passar molt fred! No pas a dintre de la caravana, que és petita i amb un calefactor i uns bons sacs de dormir, s'hi estava bé, però clar, vida de càmping en vam fer ben poca. Els nens volien sortir amb les bicis i, pobrets, no aguantaven més de 10 minuts.
Val a dir que, aquell hivern, va ser força fred, allà, però vam decidir que, de cara a futurs hiverns, el més pràctic seria anar fent escapadetes al llarg de la temporada, allotjant-nos en hotels o en bungalows.Andorra es veu especialment bonica per Nadal, s'ho curren molt amb la decoració i es respira ambient nadalenc per tot arreu.
Pel que fa al Càmping, és molt senzill, però també és més econòmic. Els blocs sanitaris són antics, però estan bé i al restaurant es menja força bé.

Una experiència més en família :)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada