La recepta que he seguit i que em van recomanar és la del mestre forner Xavier Barriga, aquesta:
- 125 gr d'ou (uns 3 ous M)
- 210 gr de farina
- 175 gr de sucre
- 190 gr d'oli
- 60 ml de llet
- 5 gr de llevat
- pell de llimona, taronja,...
- Batem els ous amb el sucre fins que quedi una crema escumosa
- Afegim els líquids i la pell dels cítrics (llimona en el nostre cas)
- Incorporem la farina amb el llevat, tamisats, i batem 4 minuts
- Deixem reposar la massa a la nevera durant una hora
- Preescalfem el forn a 250ºC, omplim els motlles de paper fins a 3/4 de la seva capacitat i els col.loquem a la safata del forn, baixant-lo a 210ºC. Coure 14 minuts
I aquest ha estat el resultat:
La propera vegada faré servir uns motlles de silicona que tinc, encara per estrenar, però només són 6 i aquest primer cop he volgut provar amb els de paper.
Estic engrescada, així que seguiré investigant, provant i perfeccionant, mica en mica!
Quina bona pinta!!!!! Quan trobis la recepta 10/10 la publiques també!! je je
ResponEliminaI tant, compta-hi! hehehe. Ara m'hi vull posar amb un pastís de formatge, a veure què sortirà! ;)
ResponEliminaMmmmmmmm, quina bona pinta! Jo, fa molt que no n'he fet, potser aquest estiu també provo a fer-ne amb en Pau!
ResponEliminaGràcies! La veritat és que ens ho vam passar molt bé. Si fas una recepta diferent, ja la compartiràs, així podem variar :)
Elimina